Wesela

 

WESELE MARZEŃ


Z przyjemnością przedstawiamy Państwu ofertę dotyczącą organizacji przyjęcia weselnego.

 
 

 

MENU WESELNE 195PLN/OSOBA


 

DRINK POWITALNY

 

  • lampka wina musującego z truskawką lub pomarańczą

 

ZUPA ( jedna pozycja do wyboru)

 

  • rosół królewski z mięsem drobiowym , warzywami i makaronem domowym
  • aromatyczny krem z porów z grzanka zapiekaną pod parmezanem
  • delikatna zupa grzybowa z emulsją ze śmietany i natki pietruszki

 

DANIA GŁÓWNE SERWOWANE NA PÓŁMISKACH (cztery pozycje do wyboru)

 

  • filet z dorsza na duszonych warzywach polany sosem paprykowo – pomidorowym
  • filet z pstrąga smażony na maśle klarowanym
  • łosoś bałtycki podany z rogut grzybowym
  • udka drobiowe faszerowane podane z sosem Alfredo
  • grillowany filet z kurczaka z aksamitnym sosem serowym
  • de volaille z kurczaka z pieczarkami i żółtym serem lub z masłem i natka pietruszki
  • udka z kaczki marynowane soku pomarańczowym pieczone z jabłkami polane sosem winno – wiśniowym
  • mini steki z polędwiczki wieprzowej z wędzonym boczkiem marynowane w czosnku i pieprzu młotkowanym podane z sosem mięsnym
  • karczek pieczony w sosie myśliwskim z jałowcem 
  • kieszonki ze schabu z papryką i czerwona cebulką
  • tradycyjny kotlet schabowy z pieczarkami z patelni
  • kotlety wieprzowe faszerowane serem wędzonym z dodatkiem sosu borowikowego
  • schab z ananasem, pomidorem , serem i boczkiem
  • medaliony z indyka w sosie węgierskim
  • kaczka pieczona z jabłkami polana sosem winno - rodzynkowym

 

DODATKI DO DAŃ GŁÓWNYCH ( cztery pozycje do wyboru)

 

  • ziemniaki z koprem
  • ziemniaki pieczone w ziołach
  • frytki
  • kasza z okrasą
  • ryż zasmażany
  • zestaw surówek
  • bukiet warzyw gotowanych na parze z masłem i bułką tartą
  • kolorowe sałaty z winegretem
  • fasolka szparagowa
  • marchewka z groszkiem na słodko
  • kapusta zasmażana
  • buraczki na ciepło

 

DESERY (stół szwedzki lub w stołach)

 

  • Ciasta własnego wypieku 3 rodzaje
  • Owoce sezonowe

 

KOLACJA ZIMNA ( 4 pozycje do wyboru - w stołach lub w formie stołu szwedzkiego)

 

  • patera mięs pieczonych
  • patera wędlin staropolskich
  • rolada z kaczki z orzechami i suszonymi owocami
  • galantyny drobiowe w różnych smakach
  • rożki z wędzonej szynki z musem chrzanowym
  • szynka po rusku
  • rolada wołowa z grzybami
  • roladki z indyka z suszonymi pomidorami i serem pleśniowym
  • szynka pieczona w ziołach podana z musem chrzanowo – musztardowym
  • rolada ze schabu ze szpinakiem ,żółtym serem i boczkiem
  • schab po warszawsku w galarecie
  • pasztet staropolski z sosem żurawinowym
  • indyk w maladze
  • galareta wieprzowa
  • galaretka drobiowa z warzywami
  • terina drobiowa z suszonym pomidorem i fetą
  • polędwiczka wieprzowa faszerowana suszona śliwką owinięta bekonem
  • kurczak faszerowany wątróbką i natką
  • schab wolnopieczony faszerowany sosem tatarskim

 

RYBY (dwie pozycje do wyboru)

 

  • Carpaccio z łososia wędzonego
  • śledzie marynowane podane z trzema sosami
  • różyczki z łososia wędzonego z fetą
  • łosoś marynowany podany na sałatce z selera i rzodkwi
  • pstrąg faszerowany mięsem drobiowym w galarecie z rodzynkami i migdałami
  • terina z łososia bałtyckiego w aromacie słodkiego wina otoczona szpinakiem
  • terina z ryb bałtyckich z warzywami

 

SAŁATKI (dwie pozycje do wyboru)

 

  • sałatka grecka
  • sałatka cezar z grillowanym kurczakiem , bekonem i grzankami 
  • tradycyjna sałatka jarzynowa
  • sałatka hawajska z kurczakiem ,kukurydza i ananasem
  • sałatka gyros
  • sałatka ziemniaczana z cebulka dymką, chrupiącym boczkiem
  • sałatka nicejska z tuńczykiem
  • sałatka caprese

 

DODATKOWO DO ZAKĄSEK ZIMNYCH SERWUJEMY

 

  • warzywa marynowane( papryka, pieczarki, ogórek ,oliwki)
  • sosy zimne do mięs i ryb
  • masło pieczywo

 

PO PÓŁNOCY SZEF KUCHNI SERWUJE

 

  • indyk pieczony w całości podany z sosem i ryżem

 

NAD RANEM(jedna pozycja do wyboru)

 

  • barszcz czerwony z pasztecikiem
  • żurek z białą kiełbasą i jajkiem
  • węgierska zupa gulaszowa

 

NAPOJE: kawa , herbata , woda niegazowana z cytryna , coca-cola, fanta , sprite 1 l /osoba

 

 

MENU WESELNE 215PLN/OS


 

DRINK POWITALNY

 

  • lampka wina musująceo z truskawką lub pomarańczą

 

ZUPA ( jedna pozycja do wyboru)

 

  • królewski rosół z mięsem drobiowym warzywami i makaronem domowym
  • starofrancuska zupa cebulowa z grzanka zapiekaną po parmezanem
  • aksamitny krem z suszonych pomidorów podany z kwaszona śmietaną i bazylią
  • cappuccino z kurek z chipsem z boczku

 

DANIA GŁÓWNE SERWOWANE NA PÓŁMISKACH (pięć pozycji do wyboru)

 

  • filet z dorsza na duszonych warzywach polany sosem paprykowo – pomidorowym
  • filet z pstrąga smażony na maśle klarowanym
  • łosoś bałtycki podany z rogut grzybowym
  • udka drobiowe faszerowane podane z sosem Alfredo
  • grillowany filet z kurczaka z aksamitnym sosem serowym
  • de volaille z kurczaka z pieczarkami i żółtym serem lub z masłem i natka pietruszki 
  • udka z kaczki marynowane soku pomarańczowym pieczone z jabłkami polane sosem winno – wiśniowym
  • mini steki z polędwiczki wieprzowej z wędzonym boczkiem marynowane w czosnku i pieprzu młotkowanym podane z sosem mięsnym
  • karczek pieczony w sosie myśliwskim z jałowcem
  • kieszonki ze schabu z papryką i czerwona cebulką
  • tradycyjny kotlet schabowy z pieczarkami z patelni
  • kotlety wieprzowe faszerowane serem wędzonym z dodatkiem sosu borowikowego
  • schab z ananasem, pomidorem , serem i boczkiem
  • medaliony z indyka w sosie węgierskim
  • kaczka pieczona z jabłkami polana sosem winno – rodzynkowym

 

DODATKI DO DAŃ GŁÓWNYCH ( cztery pozycje do wyboru)

 

  • ziemniaki z koprem
  • ziemniaki pieczone w ziołach 
  • frytki
  • kasza z okrasą
  • ryż zasmażany
  • zestaw surówek
  • bukiet warzyw gotowanych na parze z masłem i bułką tartą
  • kolorowe sałaty z winegretem
  • fasolka szparagowa
  • marchewka z groszkiem na słodko
  • kapusta zasmażana
  • buraczki na ciepło

 

DESERY ( w stół lub forma stołu szwedzkiego)

 

  • owoce sezonowe
  • ciasta (cztery rodzaje)
  • musy wielosmakowe

 

KOLACJA ZIMNA ( w formie stołu szwedzkiego lub na półmiskach w stół cztery pozycje do wyboru)

 

  • patera mięs pieczonych
  • patera wędlin staropolskich
  • rolada z kaczki z orzechami i suszonymi owocami
  • galantyny drobiowe w różnych smakach
  • rożki z wędzonej szynki z musem chrzanowym
  • szynka po rusku
  • rolada wołowa z grzybami
  • roladki z indyka z suszonymi pomidorami i serem pleśniowym
  • szynka pieczona w ziołach podana z musem chrzanowo – musztardowym
  • rolada ze schabu ze szpinakiem ,żółtym serem i boczkiem
  • schab po warszawsku w galarecie
  • pasztet staropolski z sosem żurawinowym
  • indyk w maladze
  • galareta wieprzowa
  • galaretka drobiowa z warzywami
  • terina drobiowa z suszonym pomidorem i fetą
  • polędwiczka wieprzowa faszerowana suszona śliwką owinięta bekonem
  • kurczak faszerowany wątróbką i natką
  • schab wolnopieczony faszerowany sosem tatarskim

 

RYBY (trzy pozycje do wyboru)

 

  • Carpaccio z łososia wędzonego
  • śledzie marynowane podane z trzema sosami
  • różyczki z łososia wędzonego z fetą
  • łosoś marynowany podany na sałatce z selera i rzodkwi
  • pstrąg faszerowany mięsem drobiowym w galarecie z rodzynkami i migdałami
  • terina z łososia bałtyckiego w aromacie słodkiego wina otoczona szpinakiem
  • terina z ryb bałtyckich z warzywami SAŁATKI ( trzy pozycje do wyboru)
  • sałatka grecka
  • sałatka cezar z grillowanym kurczakiem , bekonem i grzankami
  • tradycyjna sałatka jarzynowa
  • sałatka hawajska z kurczakiem ,kukurydza i ananasem
  • sałatka gyros
  • sałatka ziemniaczana z cebulka dymką, chrupiącym boczkiem
  • sałatka nicejska z tuńczykiem
  • sałatka caprese

 

DODATKOWO DO ZAKĄSEK ZIMNYCH SERWUJEMY

 

  • warzywa marynowane( papryka, pieczarki, ogórek ,oliwki)
  • sosy zimne do mięs i ryb
  • masło pieczywo

 

PO PÓŁNOCY SZEF KUCHNI SERWUJE

 

  • Pieczony udziec wieprzowy podany z sosem mięsnym ,kaszą lub kluskami śląskimi i kapusta zasmażaną

 

NAD RANEM ( jedna pozycja do wyboru serwowana)

 

  • barszcz czerwony z pasztecikiem lub kołdunami
  • bigos myśliwski z suszonymi owocami czerwonym winem i jałowcem
  • węgierska zupa gulaszowa

 

NAPOJE: kawa , herbata , woda niegazowana z cytryna , coca-cola, fanta , sprite

 

 

MENU WESELNE 240PLN/OS


 

DRINK POWITALNY

 

  • Lampa wina musującego z truskawką lub pomarańczą

 

PRZYSTAWKA (jedna pozycja do wyboru)

 

  • Carpaccio wołowe z rukolą ,kaparami , płatkami parmezanu aromatyzowane oliwa ziołową
  • pasztet z dziczyzny podany z chutneyem z czerwonej cebuli i wiśni
  • łosoś bałtycki marynowany w naszej kuchni podany na sałatce z selera i rzodkwi z odrobina sosu ziołowego

 

ZUPA (jedna do wyboru)

 

  • królewski rosół z mięsem drobiowym warzywami i makaronem domowym
  • starofrancuska zupa cebulowa z grzanka zapiekaną po parmezanem
  • aksamitny krem z suszonych pomidorów podany z kwaszona śmietaną i bazylią 
  • cappuccino z kurek z chipsem z boczku
  • krem z borowików z aromatycznymi grzankami

 

DANIA GŁÓWNE SERWOWANE NA PÓŁMISKACH (sześć pozycji do wyboru)

 

  • filet z dorsza na duszonych warzywach polany sosem paprykowo – pomidorowym
  • filet z pstrąga smażony na maśle klarowanym
  • łosoś bałtycki podany z rogut grzybowym
  • udka drobiowe faszerowane podane z sosem Alfredo
  • grillowany filet z kurczaka z aksamitnym sosem serowym
  • de volaille z kurczaka z pieczarkami i żółtym serem lub z masłem i natka pietruszki
  • udka z kaczki marynowane soku pomarańczowym pieczone z jabłkami polane sosem winno – wiśniowym
  • mini steki z polędwiczki wieprzowej z wędzonym boczkiem marynowane w czosnku i pieprzu młotkowanym podane z sosem mięsnym
  • karczek pieczony w sosie myśliwskim z jałowcem 
  • kieszonki ze schabu z papryką i czerwona cebulką 
  • tradycyjny kotlet schabowy z pieczarkami z patelni
  • kotlety wieprzowe faszerowane serem wędzonym z dodatkiem sosu borowikowego
  • schab z ananasem, pomidorem , serem i boczkiem
  • medaliony z indyka w sosie węgierskim
  • kaczka pieczona z jabłkami polana sosem winno – rodzynkowym

 

DODATKI DO DAŃ GŁÓWNYCH ( cztery pozycje do wyboru)

 

  • ziemniaki z koprem
  • ziemniaki pieczone w ziołach
  • frytki
  • kasza z okrasą
  • ryż zasmażany
  • zestaw surówek
  • bukiet warzyw gotowanych na parze z masłem i bułką tartą
  • kolorowe sałaty z winegretem
  • fasolka szparagowa
  • marchewka z groszkiem na słodko
  • kapusta zasmażana
  • buraczki na ciepło

 

DESERY ( w formie stołu szwedzkiego lub w stół)

 

  • Owoce sezonowe
  • Ciasta ( pięć rodzajów)
  • Musy wielosmakowe
  • Panna cotta

 

KOLACJA ZIMNA ( w formie stołu szwedzkiego lub na półmiskach w stół cztery pozycje do wyboru)

  •  
  • patera mięs pieczonych
  • patera wędlin staropolskich
  • rolada z kaczki z orzechami i suszonymi pomidorami
  • galantyny drobiowe w różnych smakach
  • rożki z wędzonej szynki z musem chrzanowym
  • szynka po rusku
  • rolada wołowa z grzybami
  • rolada z indyka z suszonymi pomidorami i serem pleśniowym
  • szynka pieczona w ziołach podana z musem chrzanowo – musztardowym
  • rolada ze schabu ze szpinakiem ,żółtym serem i boczkiem
  • schab po warszawsku w galarecie
  • pasztet staropolski z sosem żurawinowym
  • indyk w maladze
  • galareta wieprzowa
  • galaretka drobiowa z warzywami
  • terina drobiowa z suszonym pomidorem i fetą
  • polędwiczka wieprzowa faszerowana suszona śliwką owinięta bekonem
  • kurczak faszerowany wątróbką i natką
  • schab wolnopieczony faszerowany sosem tatarskim

 

RYBY ( cztery pozycje do wyboru)

 

  • carpaccio z łososia wędzonego
  • śledzie marynowane podane z trzema sosami
  • różyczki z łososia wędzonego z fetą
  • łosoś marynowany podany na sałatce z selera i rzodkwi
  • pstrąg faszerowany mięsem drobiowym w galarecie z rodzynkami i migdałami
  • terina z łososia bałtyckiego w aromacie słodkiego wina otoczona szpinakiem 
  • terina z ryb bałtyckich z warzywami 
  • łosoś marynowany w cytrynie ,zielonym pieprzu i czerwonej cebuli

 

SAŁATKI ( cztery pozycje do wyboru)

 

  • sałatka grecka
  • sałatka cezar z grillowanym kurczakiem , bekonem i grzankami
  • tradycyjna sałatka jarzynowa
  • sałatka hawajska z kurczakiem ,kukurydza i ananasem
  • sałatka gyros
  • sałatka ziemniaczana z cebulka dymką, chrupiącym boczkiem
  • sałatka nicejska z tuńczykiem
  • sałatka caprese

 

DODATKOWO DO ZAKĄSEK ZIMNYCH SERWUJEMY

 

  • warzywa marynowane( papryka, pieczarki, ogórek ,oliwki)
  • sosy zimne do mięs i ryb
  • masło pieczywo

 

PO PÓŁNOCY SZEF KUCHNI SERWUJE

 

  • Pieczony udziec wieprzowy podany z sosem mięsnym ,kaszą lub kluskami śląskimi i kapusta zasmażaną

 

NAD RANEM( jedna pozycja do wyboru serwowana)

 

  • barszcz czerwony z pasztecikiem lub kołdunami
  • bigos myśliwski z suszonymi owocami czerwonym winem i jałowcem
  • węgierska zupa gulaszowa
  • flaczki w rosole
  • strogonoff

 

NAPOJE: kawa , herbata , woda niegazowana z cytryna , coca-cola, fanta , sprite

 
Do góry Drukuj

OFERTY SPECJALNE

Poprzedni
Poprzedni
  • min_

    Boże Ciało nad Morzem

    Oferta ważna w terminie 31.05-03.06.2018

  • min_

    Majówka nad Morzem 2018

    Oferta ważna w terminach: 27.04-3.05.2018 29.04-6.05.2018

  • min_

    Kwietniowa regeneracja nad Morzem

    Oferta ważna w terminie 02.04-27.04.2018

  • min_

    Święta Wielkanocne w Hotelu Jan

    Oferta obowiązuje w terminie 30.03-02.04.2018r.

  • min_

    Wiosenne przebudzenie

    Oferta ważna w terminie 25.02-30.03.2018r.

  • min_

    Ferie nad morzem 2018

    Oferta od 15 stycznia do 25 lutego 2018r.

Następny

BIULETYN INFORMACYJNY

Jeśli chcesz otrzymywać od nas bieżące informacje na temat ciekawych promocji oraz imprez przez nas organizowanych zapisz się do naszego NEWSLETTERA.

*
*
*
* - pola obowiązkowe
Dbamy o Twoją prywatność

LOKALIZACJA

Mapka - Hotel Jan
Hotel JanDarłówko na eholiday
 
 
Kropla Bałtyku Krop Trade Zakłady drzewne Poldan Park Wodny Jan Kropla Bałtyku Krop Trade Zakłady drzewne Poldan Park Wodny Jan
76-153 Darłowo, ul. Słowiańska 24, recepcja@hoteljan.pl
Hotel Jan © 2018
Projekt i wykonanie: bmedia