Wesela

 

WESELE MARZEŃ


Z przyjemnością przedstawiamy Państwu ofertę dotyczącą organizacji przyjęcia weselnego.

 
 

 

MENU WESELNE 195PLN/OSOBA


 

DRINK POWITALNY

 

  • lampka wina musującego z truskawką lub pomarańczą

 

ZUPA ( jedna pozycja do wyboru)

 

  • rosół królewski z mięsem drobiowym , warzywami i makaronem domowym
  • aromatyczny krem z porów z grzanka zapiekaną pod parmezanem
  • delikatna zupa grzybowa z emulsją ze śmietany i natki pietruszki

 

DANIA GŁÓWNE SERWOWANE NA PÓŁMISKACH (cztery pozycje do wyboru)

 

  • filet z dorsza na duszonych warzywach polany sosem paprykowo – pomidorowym
  • filet z pstrąga smażony na maśle klarowanym
  • łosoś bałtycki podany z rogut grzybowym
  • udka drobiowe faszerowane podane z sosem Alfredo
  • grillowany filet z kurczaka z aksamitnym sosem serowym
  • de volaille z kurczaka z pieczarkami i żółtym serem lub z masłem i natka pietruszki
  • udka z kaczki marynowane soku pomarańczowym pieczone z jabłkami polane sosem winno – wiśniowym
  • mini steki z polędwiczki wieprzowej z wędzonym boczkiem marynowane w czosnku i pieprzu młotkowanym podane z sosem mięsnym
  • karczek pieczony w sosie myśliwskim z jałowcem 
  • kieszonki ze schabu z papryką i czerwona cebulką
  • tradycyjny kotlet schabowy z pieczarkami z patelni
  • kotlety wieprzowe faszerowane serem wędzonym z dodatkiem sosu borowikowego
  • schab z ananasem, pomidorem , serem i boczkiem
  • medaliony z indyka w sosie węgierskim
  • kaczka pieczona z jabłkami polana sosem winno - rodzynkowym

 

DODATKI DO DAŃ GŁÓWNYCH ( cztery pozycje do wyboru)

 

  • ziemniaki z koprem
  • ziemniaki pieczone w ziołach
  • frytki
  • kasza z okrasą
  • ryż zasmażany
  • zestaw surówek
  • bukiet warzyw gotowanych na parze z masłem i bułką tartą
  • kolorowe sałaty z winegretem
  • fasolka szparagowa
  • marchewka z groszkiem na słodko
  • kapusta zasmażana
  • buraczki na ciepło

 

DESERY (stół szwedzki lub w stołach)

 

  • Ciasta własnego wypieku 3 rodzaje
  • Owoce sezonowe

 

KOLACJA ZIMNA ( 4 pozycje do wyboru - w stołach lub w formie stołu szwedzkiego)

 

  • patera mięs pieczonych
  • patera wędlin staropolskich
  • rolada z kaczki z orzechami i suszonymi owocami
  • galantyny drobiowe w różnych smakach
  • rożki z wędzonej szynki z musem chrzanowym
  • szynka po rusku
  • rolada wołowa z grzybami
  • roladki z indyka z suszonymi pomidorami i serem pleśniowym
  • szynka pieczona w ziołach podana z musem chrzanowo – musztardowym
  • rolada ze schabu ze szpinakiem ,żółtym serem i boczkiem
  • schab po warszawsku w galarecie
  • pasztet staropolski z sosem żurawinowym
  • indyk w maladze
  • galareta wieprzowa
  • galaretka drobiowa z warzywami
  • terina drobiowa z suszonym pomidorem i fetą
  • polędwiczka wieprzowa faszerowana suszona śliwką owinięta bekonem
  • kurczak faszerowany wątróbką i natką
  • schab wolnopieczony faszerowany sosem tatarskim

 

RYBY (dwie pozycje do wyboru)

 

  • Carpaccio z łososia wędzonego
  • śledzie marynowane podane z trzema sosami
  • różyczki z łososia wędzonego z fetą
  • łosoś marynowany podany na sałatce z selera i rzodkwi
  • pstrąg faszerowany mięsem drobiowym w galarecie z rodzynkami i migdałami
  • terina z łososia bałtyckiego w aromacie słodkiego wina otoczona szpinakiem
  • terina z ryb bałtyckich z warzywami

 

SAŁATKI (dwie pozycje do wyboru)

 

  • sałatka grecka
  • sałatka cezar z grillowanym kurczakiem , bekonem i grzankami 
  • tradycyjna sałatka jarzynowa
  • sałatka hawajska z kurczakiem ,kukurydza i ananasem
  • sałatka gyros
  • sałatka ziemniaczana z cebulka dymką, chrupiącym boczkiem
  • sałatka nicejska z tuńczykiem
  • sałatka caprese

 

DODATKOWO DO ZAKĄSEK ZIMNYCH SERWUJEMY

 

  • warzywa marynowane( papryka, pieczarki, ogórek ,oliwki)
  • sosy zimne do mięs i ryb
  • masło pieczywo

 

PO PÓŁNOCY SZEF KUCHNI SERWUJE

 

  • indyk pieczony w całości podany z sosem i ryżem

 

NAD RANEM(jedna pozycja do wyboru)

 

  • barszcz czerwony z pasztecikiem
  • żurek z białą kiełbasą i jajkiem
  • węgierska zupa gulaszowa

 

NAPOJE: kawa , herbata , woda niegazowana z cytryna , coca-cola, fanta , sprite 1 l /osoba

 

 

MENU WESELNE 215PLN/OS


 

DRINK POWITALNY

 

  • lampka wina musująceo z truskawką lub pomarańczą

 

ZUPA ( jedna pozycja do wyboru)

 

  • królewski rosół z mięsem drobiowym warzywami i makaronem domowym
  • starofrancuska zupa cebulowa z grzanka zapiekaną po parmezanem
  • aksamitny krem z suszonych pomidorów podany z kwaszona śmietaną i bazylią
  • cappuccino z kurek z chipsem z boczku

 

DANIA GŁÓWNE SERWOWANE NA PÓŁMISKACH (pięć pozycji do wyboru)

 

  • filet z dorsza na duszonych warzywach polany sosem paprykowo – pomidorowym
  • filet z pstrąga smażony na maśle klarowanym
  • łosoś bałtycki podany z rogut grzybowym
  • udka drobiowe faszerowane podane z sosem Alfredo
  • grillowany filet z kurczaka z aksamitnym sosem serowym
  • de volaille z kurczaka z pieczarkami i żółtym serem lub z masłem i natka pietruszki 
  • udka z kaczki marynowane soku pomarańczowym pieczone z jabłkami polane sosem winno – wiśniowym
  • mini steki z polędwiczki wieprzowej z wędzonym boczkiem marynowane w czosnku i pieprzu młotkowanym podane z sosem mięsnym
  • karczek pieczony w sosie myśliwskim z jałowcem
  • kieszonki ze schabu z papryką i czerwona cebulką
  • tradycyjny kotlet schabowy z pieczarkami z patelni
  • kotlety wieprzowe faszerowane serem wędzonym z dodatkiem sosu borowikowego
  • schab z ananasem, pomidorem , serem i boczkiem
  • medaliony z indyka w sosie węgierskim
  • kaczka pieczona z jabłkami polana sosem winno – rodzynkowym

 

DODATKI DO DAŃ GŁÓWNYCH ( cztery pozycje do wyboru)

 

  • ziemniaki z koprem
  • ziemniaki pieczone w ziołach 
  • frytki
  • kasza z okrasą
  • ryż zasmażany
  • zestaw surówek
  • bukiet warzyw gotowanych na parze z masłem i bułką tartą
  • kolorowe sałaty z winegretem
  • fasolka szparagowa
  • marchewka z groszkiem na słodko
  • kapusta zasmażana
  • buraczki na ciepło

 

DESERY ( w stół lub forma stołu szwedzkiego)

 

  • owoce sezonowe
  • ciasta (cztery rodzaje)
  • musy wielosmakowe

 

KOLACJA ZIMNA ( w formie stołu szwedzkiego lub na półmiskach w stół cztery pozycje do wyboru)

 

  • patera mięs pieczonych
  • patera wędlin staropolskich
  • rolada z kaczki z orzechami i suszonymi owocami
  • galantyny drobiowe w różnych smakach
  • rożki z wędzonej szynki z musem chrzanowym
  • szynka po rusku
  • rolada wołowa z grzybami
  • roladki z indyka z suszonymi pomidorami i serem pleśniowym
  • szynka pieczona w ziołach podana z musem chrzanowo – musztardowym
  • rolada ze schabu ze szpinakiem ,żółtym serem i boczkiem
  • schab po warszawsku w galarecie
  • pasztet staropolski z sosem żurawinowym
  • indyk w maladze
  • galareta wieprzowa
  • galaretka drobiowa z warzywami
  • terina drobiowa z suszonym pomidorem i fetą
  • polędwiczka wieprzowa faszerowana suszona śliwką owinięta bekonem
  • kurczak faszerowany wątróbką i natką
  • schab wolnopieczony faszerowany sosem tatarskim

 

RYBY (trzy pozycje do wyboru)

 

  • Carpaccio z łososia wędzonego
  • śledzie marynowane podane z trzema sosami
  • różyczki z łososia wędzonego z fetą
  • łosoś marynowany podany na sałatce z selera i rzodkwi
  • pstrąg faszerowany mięsem drobiowym w galarecie z rodzynkami i migdałami
  • terina z łososia bałtyckiego w aromacie słodkiego wina otoczona szpinakiem
  • terina z ryb bałtyckich z warzywami SAŁATKI ( trzy pozycje do wyboru)
  • sałatka grecka
  • sałatka cezar z grillowanym kurczakiem , bekonem i grzankami
  • tradycyjna sałatka jarzynowa
  • sałatka hawajska z kurczakiem ,kukurydza i ananasem
  • sałatka gyros
  • sałatka ziemniaczana z cebulka dymką, chrupiącym boczkiem
  • sałatka nicejska z tuńczykiem
  • sałatka caprese

 

DODATKOWO DO ZAKĄSEK ZIMNYCH SERWUJEMY

 

  • warzywa marynowane( papryka, pieczarki, ogórek ,oliwki)
  • sosy zimne do mięs i ryb
  • masło pieczywo

 

PO PÓŁNOCY SZEF KUCHNI SERWUJE

 

  • Pieczony udziec wieprzowy podany z sosem mięsnym ,kaszą lub kluskami śląskimi i kapusta zasmażaną

 

NAD RANEM ( jedna pozycja do wyboru serwowana)

 

  • barszcz czerwony z pasztecikiem lub kołdunami
  • bigos myśliwski z suszonymi owocami czerwonym winem i jałowcem
  • węgierska zupa gulaszowa

 

NAPOJE: kawa , herbata , woda niegazowana z cytryna , coca-cola, fanta , sprite

 

 

MENU WESELNE 240PLN/OS


 

DRINK POWITALNY

 

  • Lampa wina musującego z truskawką lub pomarańczą

 

PRZYSTAWKA (jedna pozycja do wyboru)

 

  • Carpaccio wołowe z rukolą ,kaparami , płatkami parmezanu aromatyzowane oliwa ziołową
  • pasztet z dziczyzny podany z chutneyem z czerwonej cebuli i wiśni
  • łosoś bałtycki marynowany w naszej kuchni podany na sałatce z selera i rzodkwi z odrobina sosu ziołowego

 

ZUPA (jedna do wyboru)

 

  • królewski rosół z mięsem drobiowym warzywami i makaronem domowym
  • starofrancuska zupa cebulowa z grzanka zapiekaną po parmezanem
  • aksamitny krem z suszonych pomidorów podany z kwaszona śmietaną i bazylią 
  • cappuccino z kurek z chipsem z boczku
  • krem z borowików z aromatycznymi grzankami

 

DANIA GŁÓWNE SERWOWANE NA PÓŁMISKACH (sześć pozycji do wyboru)

 

  • filet z dorsza na duszonych warzywach polany sosem paprykowo – pomidorowym
  • filet z pstrąga smażony na maśle klarowanym
  • łosoś bałtycki podany z rogut grzybowym
  • udka drobiowe faszerowane podane z sosem Alfredo
  • grillowany filet z kurczaka z aksamitnym sosem serowym
  • de volaille z kurczaka z pieczarkami i żółtym serem lub z masłem i natka pietruszki
  • udka z kaczki marynowane soku pomarańczowym pieczone z jabłkami polane sosem winno – wiśniowym
  • mini steki z polędwiczki wieprzowej z wędzonym boczkiem marynowane w czosnku i pieprzu młotkowanym podane z sosem mięsnym
  • karczek pieczony w sosie myśliwskim z jałowcem 
  • kieszonki ze schabu z papryką i czerwona cebulką 
  • tradycyjny kotlet schabowy z pieczarkami z patelni
  • kotlety wieprzowe faszerowane serem wędzonym z dodatkiem sosu borowikowego
  • schab z ananasem, pomidorem , serem i boczkiem
  • medaliony z indyka w sosie węgierskim
  • kaczka pieczona z jabłkami polana sosem winno – rodzynkowym

 

DODATKI DO DAŃ GŁÓWNYCH ( cztery pozycje do wyboru)

 

  • ziemniaki z koprem
  • ziemniaki pieczone w ziołach
  • frytki
  • kasza z okrasą
  • ryż zasmażany
  • zestaw surówek
  • bukiet warzyw gotowanych na parze z masłem i bułką tartą
  • kolorowe sałaty z winegretem
  • fasolka szparagowa
  • marchewka z groszkiem na słodko
  • kapusta zasmażana
  • buraczki na ciepło

 

DESERY ( w formie stołu szwedzkiego lub w stół)

 

  • Owoce sezonowe
  • Ciasta ( pięć rodzajów)
  • Musy wielosmakowe
  • Panna cotta

 

KOLACJA ZIMNA ( w formie stołu szwedzkiego lub na półmiskach w stół cztery pozycje do wyboru)

  •  
  • patera mięs pieczonych
  • patera wędlin staropolskich
  • rolada z kaczki z orzechami i suszonymi pomidorami
  • galantyny drobiowe w różnych smakach
  • rożki z wędzonej szynki z musem chrzanowym
  • szynka po rusku
  • rolada wołowa z grzybami
  • rolada z indyka z suszonymi pomidorami i serem pleśniowym
  • szynka pieczona w ziołach podana z musem chrzanowo – musztardowym
  • rolada ze schabu ze szpinakiem ,żółtym serem i boczkiem
  • schab po warszawsku w galarecie
  • pasztet staropolski z sosem żurawinowym
  • indyk w maladze
  • galareta wieprzowa
  • galaretka drobiowa z warzywami
  • terina drobiowa z suszonym pomidorem i fetą
  • polędwiczka wieprzowa faszerowana suszona śliwką owinięta bekonem
  • kurczak faszerowany wątróbką i natką
  • schab wolnopieczony faszerowany sosem tatarskim

 

RYBY ( cztery pozycje do wyboru)

 

  • carpaccio z łososia wędzonego
  • śledzie marynowane podane z trzema sosami
  • różyczki z łososia wędzonego z fetą
  • łosoś marynowany podany na sałatce z selera i rzodkwi
  • pstrąg faszerowany mięsem drobiowym w galarecie z rodzynkami i migdałami
  • terina z łososia bałtyckiego w aromacie słodkiego wina otoczona szpinakiem 
  • terina z ryb bałtyckich z warzywami 
  • łosoś marynowany w cytrynie ,zielonym pieprzu i czerwonej cebuli

 

SAŁATKI ( cztery pozycje do wyboru)

 

  • sałatka grecka
  • sałatka cezar z grillowanym kurczakiem , bekonem i grzankami
  • tradycyjna sałatka jarzynowa
  • sałatka hawajska z kurczakiem ,kukurydza i ananasem
  • sałatka gyros
  • sałatka ziemniaczana z cebulka dymką, chrupiącym boczkiem
  • sałatka nicejska z tuńczykiem
  • sałatka caprese

 

DODATKOWO DO ZAKĄSEK ZIMNYCH SERWUJEMY

 

  • warzywa marynowane( papryka, pieczarki, ogórek ,oliwki)
  • sosy zimne do mięs i ryb
  • masło pieczywo

 

PO PÓŁNOCY SZEF KUCHNI SERWUJE

 

  • Pieczony udziec wieprzowy podany z sosem mięsnym ,kaszą lub kluskami śląskimi i kapusta zasmażaną

 

NAD RANEM( jedna pozycja do wyboru serwowana)

 

  • barszcz czerwony z pasztecikiem lub kołdunami
  • bigos myśliwski z suszonymi owocami czerwonym winem i jałowcem
  • węgierska zupa gulaszowa
  • flaczki w rosole
  • strogonoff

 

NAPOJE: kawa , herbata , woda niegazowana z cytryna , coca-cola, fanta , sprite

 
Do góry Drukuj

OFERTY SPECJALNE

Poprzedni
Poprzedni
  • min_

    Zimowy relax nad morzem 7 dni -

    Pakiet obowiązuje od 10.11 - 22.12.2017r. z wyłączeniem ofert specjalnych

  • min_

    Zimowy relax 4 dni - 3 doby

    Pakiet obowiązuje od 10.11 - 22.12.2017r. z wyłączeniem ofert specjalnych

  • min_

    Zanim przyleci bocian...

    Pakiet dla kobiet w ciąży

  • min_

    Babski Weekend

    Pozwól sobie na odrobinę przyjemności…

  • min_

    Day Spa

    Odpręż się, uspokój zmysły i pobudź swoje ciało.

  • min_

    ZIMOWY RELAX NAD MORZEM 3 DNI/2

    Oferta ważna w terminie 10.11-22.12-2017r.

  • min_

    Ferie nad morzem 2018

    Oferta od 15 stycznia do 25 lutego 2018r.

  • min_

    BOŻE NARODZENIE 2017

    Święta Bożego Narodzenia nad morzem

  • min_

    Pakiet Sylwestrowy 2017

    29.12.2017-01.01.2018

Następny

BIULETYN INFORMACYJNY

Jeśli chcesz otrzymywać od nas bieżące informacje na temat ciekawych promocji oraz imprez przez nas organizowanych zapisz się do naszego NEWSLETTERA.

*
*
*
* - pola obowiązkowe
Dbamy o Twoją prywatność

LOKALIZACJA

Mapka - Hotel Jan
Hotel JanDarłówko na eholiday
 
 
Kropla Bałtyku Krop Trade Zakłady drzewne Poldan Park Wodny Jan Kropla Bałtyku Krop Trade Zakłady drzewne Poldan Park Wodny Jan
76-153 Darłowo, ul. Słowiańska 24, recepcja@hoteljan.pl
Hotel Jan © 2017
Projekt i wykonanie: bmedia